Annonsørinnhold i samarbeid med LillesandHus Tønsberg

Hva er dette?

 
 

Det er her du skal bo!

Inspirert av Sørlandets tradisjonelle skipperhus oppfyller LillesandHus boligdrømmen. Det er ditt hus – og du bestemmer hvordan drømmehuset skal se ut. I 30 år de levert huset med det lille ekstra.

Annonsørinnhold i samarbeid med LillesandHus Tønsberg

LillesandHus Tønsberg

Per Bodin er mannen som startet det hele i 1988. Nå har han overlatt drift og bygging til sønnen Ronald, som er født og oppvokst i bransjen. Allerede som liten fløy han rundt og lekte på Nøtterøy Trelast, som tidligere tilhørte Per. Den gang var Ronald mest i veien. Slik er det ikke lenger. Han har vært ansatt i LillesandHus siden 1997, og hatt styringen de siste ti årene. 

Planen var slett ikke å overta bedriften. Opprinnelig utdannet platearbeider og sveiser ønsket Ronald å tilbringe arbeidsdagene på Nordsjøen. I stedet ble han landkrabbe og utdannet seg til tømrer og tok mesterbrev. Han angrer ikke på den beslutningen i dag.

Ronald eier også 80 prosent. Med seg på laget har han Toby Solhaug, som eier 20 prosent. 

Totalt er det 11 ansatte, hvorav en lærling.

– Vi har alltid lærlinger og vet hvor viktig det er for bransjen. Både vi og bransjen er avhengig av lærlinger. Det er mangel på tømrere så dette er vårt bidrag til å vedlike bransjen. Når vi får tak i gode lærlinger, får vi på sikt dyktige tømrere, sier Ronald. Han gikk selv læretiden sin i bedriften.

Etter endt læretid er det også gode muligheter for fast ansettelse hos LillesandHus. Mange av dagens ansatte har vært der i mange år. Bjørn Solberg har lengst ansiennitet med sine 23 år som tømrer i LillesandHus.

Ronald forteller at det er et godt sosialt miljø, og at gutta får styre sin egen arbeidsdag. Han har tro på frihet under ansvar, og tror at medarbeiderne vokser på dette.

– De er selvstendig, men vet at vi må dra lasset sammen. For oss fungerer dette utmerket, fortsetter han. 

Ronald Bodin (t.v.) og Tom Morten Nilsen har begge lang erfaring fra byggebransjen. De hjelper deg gjerne med å oppfylle drømmen om det perfekte hus.

Det er du som bestemmer

LillesandHus er inspirert av Sørlandets tradisjonsrike skipperhus. Du får moderne bolig, bygd av fagfolk som stolt videreføre det beste i norsk byggeskikk. Husene er håndverksbygget med materialer av beste kvalitet. For deg som kunde betyr dette et hus som varer, og med godt innemiljø.

Ronald er tydelig på at de har fokus på at kunden selv skal velge sitt hus. De er opptatt av skreddersøm og kvalitet.

– Når kunden kommer til oss har de en oppfatning av hva de vil ha og liker. Vi tegner og tilpasser huset til tomta. Vi tilpasser huset til hver enkelt kunde, forteller han.

En større andel av dagens boligkjøpere i dag velger moderne hus. Men det er mange som fortsatt vil ha de tradisjonelle husene. Uansett ønske vil du få et hus med harmonisk ytre, med funksjonelle og moderne løsninger som er tilpasset dine hverdager.

LillesandHus lever etter filosofien at det er du som bestemmer. Det er jo ditt hus de bygger. Alle hus kan skreddersys.

Sammen med kunden tar de for seg byggeprosessen trinn for trinn, hvor dyktige fagfolk hjelper deg hele veien i byggeprosessen.

Det viktigste er at kunden føler seg ivaretatt, uansett om de har tomt og hus klart eller om de bare er ute å sonerer terrenget.

Uansett hva slags hus som står på ønskelisten kan LillesandHus bistå. De er opptatt av å plassbygge husene. Det er trangt på tomtemarkedet, og mange av tomtene er utfordrende når det skal bygges. På en inneklemt tomt kan den beste løsningen være å bygge i flere etasjer.

Ronald forteller at de alltid ser etter løsninger som passer best for tomten.

– Det er viktig for oss å få ting inn i en fremdriftsplan. I en byggeprosess er det fryktelig mange ting som skal på plass, så koordineringen er viktig, sier han. 

Oppføringen av drømmehuset er i gang! Fredrik Rygh (f.v), Toby Soihaug og Roald Bodin.

LillesandHus kan påta seg hele prosessen fra A til Å, eller den kan deles opp etter kundens ønske. De har en rekke solide, lokale aktører de samarbeider med. Dette er firmaer som de vet leverer kvalitet på både produkter og håndverk, og som leverer til avtalt tid.

Ønsker kunden å selv stå for håndverkere, anbefaler LillesandHus gjerne dyktige fagfolk.

Det er vanskelig å ikke la seg friste når du ser utvalget av flotte hus i katalogen. Modellen Hudøy var meget populær en stund, men de senere årene har modellen Hellesund tatt over.

Hellesund er fleksibelt og kan tilpasses terreng og solforhold. Som alle andre hus fra LillesandHus kan vegger flyttes og rom deles av. På den måten kan du åpne opp slik du selv ønsker. Planløsningen er fleksible og dyktige arkitekter skreddersyr etter dine behov. Hellesund er vakkert og enkelt, med en ren og ærlig fasade som viderefører klassisk norsk byggeskikk.

Men det er en rekke modeller å velge mellom. Er du usikker på hvilken modell som passer best for deg, tomta eller behov, er det bare å ta kontakt med LillesandHus, som hjelper deg videre. Du får en kontaktperson som hjelper deg gjennom hele prosessen.

LillesandHus er en annerledes husleverandør. De tar deg gjennom byggeprosessen trinn for trinn, og blir med deg til nøkkelen overleveres. Med LillesandHus får du hjelp til tomt og oppfylling av boligdrømmen.

Du har ideene og ønskene – resultatet blir et hus med det lille ekstra!

Byggeprosessen A-Å

OPPSTARTSSAMTALE MED KONTAKTPERSON
Du får din egen kontaktperson, og din egen byggeleder. Våre fagfolk setter sin ære i at LillesandHus skal være en god samarbeidspartner, slik at husbyggingen skjer uten overraskelser. Vi hjelper deg med det du lurer på, og gir deg råd når du ønsker det.

BEFARING AV TOMT / FINNE TOMT
Du har kanskje allerede tomt. Men visste du også at vi kan hjelpe deg å finne tomt? Sammen finner vi huset som passer best – både til ditt behov og til tomten.

VALG AV LILLESANDHUS
Alle LillesandHus kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan velge en ferdigtegnet og velprøvd løsning, men sammen med våre fagfolk kan du også skreddersy huset ditt. Et eget hobbyrom, større kjøkken, dele av stuen? Det meste er mulig! Og kvaliteten som LillesandHus er kjent for, er alltid til stede i alt vi leverer – også i individuelle løsninger.

OVERSLAG / ØKONOMISK PLAN
En ny bolig er en stor investering. Vi gir deg trygghet for at planleggingen blir riktig. Vi kjenner veien fra idé til ferdig hus, og setter opp et budsjett – som blir overholdt.

Du kan selv påvirke hva boligen skal koste – fortell oss hva du ønsker, løsningen finner vi sammen!

TILPASSING AV PLANLØSNING
Den store fordelen med å bygge eget hus, er at du selv kan sette preg på det. Vi tegner for deg, etter dine ønsker – og dyktige tømrere leverer individuelle løsninger, i kjent LillesandHus-kvalitet. Ønsker du noe litt ekstra på kjøkkenet, eller en vinterhage? Husk: Du har en egen kontaktperson som hjelper deg videre.

PAPIRER, TILLATELSER, KONTRAKT OG FREMDRIFTSPLAN
En byggeprosess krever søknader og tillatelser. Vi har bygget før – og tar jobben med å få alle papirer på plass. Trygt, og enklere for deg.

BYGGEMØTE, VALG AV MATERIALER OG INNREDNING
I starten av prosjektet får du en oversiktlig fremdriftsplan. Den forteller deg hva som skjer og når. All viktig informasjon (tegninger, kontaktpersoner, dokumenter) finner du raskt på ditt eget område på nettsiden vår. Lurer du på noe, løser en kjapp telefonprat med din egen kontaktperson det meste.

BYGGEPROSESS
Å bygge hus er en spennende prosess! Når grunnmuren er på plass, skjønner du for alvor at du snart får et nytt hjem. Reisverket er neste trinn, og så tak, vinduer og pipe. Det hele går raskere enn mange tror. Å bygge hus sammen med oss, betyr en trygg prosess uten overraskelser. LillesandHus er kvalitet – også i vårt samarbeid med deg.

OVERTAGELSE
Når alle arbeider er sluttført og ferdigattesten er på plass, er det formell overtagelse av boligen. Sammen har vi en gjennomgang av alle detaljer. Dere får også utlevert en FDV med all nødvendige informasjon om deres nye hus.

LillesandHus Tønsberg

• LillesandHus er en litt annerledes husleverandør. Vi er ingen fabrikk. Våre fagfolk bygger huset ditt på din egen tomt – planke for planke.
• Vi er på fornavn med kundene våre, og du får din egen kontaktperson som hjelper deg gjennom alle trinn i byggeprosessen.
• Vi tar alt papirarbeidet for deg, og vi kan også hjelpe deg med å finne tomt.
• Inspirasjonen bak de unike husene vi bygger, er Sørlandets tradisjonsrike skipperhus.
• Et LillesandHus er vakkert med et harmonisk ytre, og med funksjonelle og moderne løsninger tilpasset dine hverdager.
• Alle våre hus kan skreddersys. Du er sjefen. Det er ditt hus vi bygger, du bestemmer. Vi gir deg gode råd, og sammen finner vi de beste løsningene for ditt behov og din tomt.
• Velger du LillesandHus, får du personlig oppfølging fra første dag, og vi slutter ikke å bry oss om deg som kunde når huset står ferdig. 

Del artikkelen på Facebook