Annonsørinnhold i samarbeid med Pilares

Hva er dette?

 
 

Dette er noe helt nytt på boligmarkedet i Tønsberg

Arkitekturen og beliggenheten var utslagsgivende da Roger og Rozeta A. Kvalnes slo til og kjøpte hjørneleiligheten i femte etasje i Havegaten på Kaldnes.

Annonsørinnhold i samarbeid med Pilares

- Det som skiller Havegaten fra de fleste nye boligprosjekter i Tønsberg er først og fremst den spennende arkitekturen. I tillegg fremstår prosjektet åpnere og friere enn mange andre. Vi kan nesten ikke vente med å flytte inn, sier Roger.

Rozeta og Roger Kvalnes kan nesten ikke vente med å flytte inn i sin nye leilighet i Havegaten på Kaldnes. Paret falt spesielt for arkitekturen i det nye leilighetsprosjektet, som de mener bør være til inspirasjon for flere utbyggere i Tønsberg.

Før innflytting neste år smører paret seg med tålmodighet mens de gleder seg til et nytt og enklere liv i en splitter ny bolig. Her får de parkeringsplass i kjelleren, tøffelavstand til butikken, fem minutter til restaurantene på Brygga og like kort vei til fuglekvitter og treningsmuligheter i vakker natur.

- Vi ser frem til joggeturer i Teieskogen og rusleturer til byen. Her får vi kort avstand til alt vi trenger, sier Rozeta.

LES MER OM HAVEGATEN PÅ PROSJEKTETS HJEMMESIDE

Høy kvalitet

Paret bor i dag i enebolig på Husøysund og hadde i utgangspunktet ingen flytteplaner. Det endret seg på et blunk da de fikk se de første tegningene av det nye leilighetsprosjektet på Kaldnes.

Havegaten lignet rett og slett ikke på noe de hadde sett før.

- Her har man lykkes utrolig godt med å kombinere nåtidens trender og kvaliteter med klassiske elementer. Kvalitetene i prosjektet er veldig bra, både når det gjelder materialvalg og produkter, sier Rozeta.

Leilighetene i Havegaten får blant annet store fliser på bad, enstavs eikeparkett på gulv, integrerte hvitevarer fra Siemens og kvalitetskjøkken fra Sigdal.

SE OVERSIKT OVER LEDIGE LEILIGHETER HER

Alle de 55 leilighetene i Havegaten blir levert med kvalitetskjøkken fra Sigdal Kjøkken og integrerte hvitevarer fra Siemens.

På badet blir det kvalitetsfliser på 60x60 cm både på vegger og gulv, vegghengt toalett, rainshower fra Grohe og downlights med inntruket lyskilde.

I Havegaten kommer moderne boliger med identitet og særpreg. Alle leilighetene er organisert med romslige oppholdsrom med god takhøyde og flotte solforhold.

Store vindusflater og god takhøyde gir lyse og luftige leiligheter, med enstavs eikeparkett op gulv i alle oppholdsrom. Private balkonger gjør det mulig å nyte de gode solforholdene ute.

Fra store, felles takterrasser vil beboerne i Havegaten kunne nyte utsyn mot Kanalen, sentrum, nærområdet og Teieskogen.

I den skjermede bakgården i Havegaten vil det bli opparbeidet en flott hage med lekeplass, trær, blomsterbed og vannspeil.

Man har lykkes utrolig godt med å kombinere nåtidens trender og kvaliteter i leilighetene

Om Havegaten

• Boligprosjekt på Kaldnes i Tønsberg

• Moderne leiligheter – klassisk arkitektur

• 55 leiligheter – 1 til 3 soverom

• 39 til 140 kvadratmeter

• Priser fra 2.390.000 kroner

• Kvalitetskjøkken fra Sigdal og hvitevarer fra Siemens

• Store fliser på bad og 1-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom

• Vakker hage og store takterrasser

• Heis til p-kjeller, tilrettelagt for elbillading

• Mulighet for hems i toppetasjen

• Fem minutter å gå til Brygga i Tønsberg

• Fem minutter å gå til stiene i Teieskogen

Klassisk silhuett

Leilighetsprosjektet består av flere bygningsdeler, alle med saltak og fasadematerialer av ulik farge og tekstur. Dette bidrar til å gjenskape den kjente og klassiske bryggesilhuetten i Tønsberg.

- Havegaten ligger i overgangen mellom tett leilighetsbebyggelse på Kaldnes og småhusbebyggelsen i åssiden. Dette har vært med på å forme bygget, forteller arkitekt Mikkel Stagis i Ola Roald Arkitekter,

Han mener spillet i fasaden bidrar til å skape en særegen identitet for hver enkelt del av bygget, og dermed en sterkere tilhørighet for beboerne.

ØNSKER DU MER INFORMASJON? MELD DIN INTERESSE HER

Et nabolag for alle

De 55 leilighetene i prosjektet varierer fra 39 til 140 kvadratmeter i størrelse og har fra ett til tre soverom. Alle leilighetene får romslige hverdagsrom, stor takhøyde og flotte solforhold.

- Det er lagt stor vekt på en variert leilighetssammensetning, slik at man får et nabolag for alle, med ulike aldersgrupper og familiesituasjoner, sier arkitekten.

Bebyggelsens plassering sørger for at uteoppholdsarealene blir skjermet. I bakgården vil det bli opparbeidet en flott hage med en kombinasjon av blomsterbed, trær, vannspeil og lekeplass.

- Det vil også etableres store felles takterrasser, som vil bli flotte oaser i byen med utsyn mot Kanalen og sentrum, sier Stagis.

SE PRISLISTE, BOLIGVELGER OG MER INFO PÅ HAVEGATENS HJEMMESIDE

Eksempel til etterfølgelse

Roger og Rozeta mener utbygger og arkitekt har lykkes med å tilby noe helt nytt på boligmarkedet i Tønsberg, og håper arkitekturen i Havegaten kan inspirere flere til å trekke tradisjonelle elementer inn i moderne prosjekter.

- Man har lykkes utrolig godt med å kombinere nåtidens trender og kvaliteter i leilighetene, som luftige rom og store overflater, med klassiske elementer i de utvendige fasadene, sier Rozeta.

KLIKK HER – LAST NED PROSPEKT FOR HAVEGATEN

Pilares

Del artikkelen på Facebook