Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

–Dette har jeg drømt om lenge!

Finn Kristensen har drømt om nye lokaler i 5 år. Nå er endelig butikken åpen - se hvordan den ser ut!

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Jeg har lett etter nye lokaler i fem år. Da jeg fikk tilbudet om å flytte inn i et av Tønsbergs mest ærverdige bygg, var det lett å takke ja, smiler Finn. 

Siden avtalen ble inngått har det meste for Finn dreid seg om å gjenopprette den opprinnelige fasaden, og innrede et interiør som passer til både sortiment av klær, og til eksisterende bygning. Det har tatt tid. 

– Det er en omfattende prosess å gjøre fasadeendringer på et vernet bygg. Vi har likevel møtt velvilje fra politikere og administrasjon hele veien, og i januar var alt av godkjenninger på plass. 

Fasjonabelt

Selv om Vidars har hatt gode lokaler i over 35 år, vil det nye lokalet stå enda mer i stil til de utstilte godsakene. Her skal vi bli inspirert av merker som Morris, Polo Ralph Lauren, Eton og Jacob Cohën. 

Driv Design ble valgt ut som leverandør av interiøret, nettopp fordi de klarte å forvalte møte mellom mote og det opprinnelige uttrykket i bygget som kom opp før 1919. 

– Vi har lyst til at kundene får en veldig god totalopplevelse av å handle hos oss, smiler Finn. 

Da spiller det visuelle inn. Med god takhøyde, eksklusivt interiør, store vindusflater og spennende utstillinger, skal kundene bli inspirert. Legg til ekspertisen og kunnskapen de ansatte har om mote, så vil selv den minst moteinteresserte bli inspirert. 

Slik så det ut før åpningen:

SPENT: Butikksjef Sondre er spent men tror nye Vidars vil bli tatt godt imot.

Hektisk påske

Mens vi andre spiste kvikk lunsj i påskefjellet, har Finn og kollegaene vært travelt opptatt med å få butikken klar til åpning. Alt av inventar og utstyr kom på plass, samtidig som det mest tidsriktige av mote ligger og henger til utstilling. 

– Det har vært utrolig gøy å få være så involvert i en nyåpning, det gir oss virkelig eierskap til den nye butikken, sier en fornøyd og spent butikksjef, Sondre Beck Solberg. Sammen med de andre ansatte har han stått på dag og natt for å komme i mål. De har likevel fått hjelp utenfra. 

– Våre leverandører har agenter som i aller høyeste grad har bidratt til å gi butikken vår det uttrykket den har når vi åpner. De får med seg at alt av trender når de reiser på kryss og tvers i Norge, og gir oss nye impulser, sier Sondre. 

Synes du dette ser spennende ut? Kom å se selv når butikken åpner på fredag! 

RØD LØPER: Selvfølgelig er rød løper på plass også hos "nye" Vidars

VIDAR PÅ PLASS: Høvding Vidar er selvfølgelig på plass til nyåpningen

Marsipankake: Kaken står klar for butikkens første kunder

BLI INSPIRERT: Usikker på vårens mote? Vidars viser vei.

 

 

Del artikkelen på Facebook