Annonsørinnhold i samarbeid med Tønsberg Vulk AS

Hva er dette?

 
 

Hos oss er det alltid ledig på dekkhotellet!

Det er hektisk aktivitet på verkstedet, og lyden av verktøy i full aksjon gir gjenklang. Den første frosten har ankommet, og det betyr at vinteren ikke er langt unna. Storinnrykket for dekkbytte har begynt – som innebærer enda mer hektiske dager for gjengen hos Tønsberg Vulk AS.

Annonsørinnhold i samarbeid med Tønsberg Vulk AS

Tønsberg Vulk AS

– I år er det veldig spesielt siden det har vært varmt såpass lenge. Det skal ikke mer enn et par ganger med skraping av frontruta om morgenen før de tar kontakt med oss, sier Jens Møystad, daglig leder.

Med nesten fullbooket timeplan betyr det hektiske arbeidsdager for de 11 ansatte hos Tønsberg Vulk AS. Biler kjøres inn og opp på rampen, dekk rulles fra lager til bil av erfarne mekanikere og vinterklare biler kjøres ut med fornøyde kunder bak rattet. De er klare for norske vinterveier!

– Gradestokken endrer seg fort her i landet, og nå er det på tide å bli kvitt sommerdekkene. Etternølerne kan ofte slite med å få time til dekkskifte, så bestill time nå, råder Møystad.

Det vektlegges kvalitet som selges hos Tønsberg Vulk AS. Den nordiske vinteren er tøff, og krever ekstremt gode egenskaper av vinterdekkene. De skal fungere optimalt på is og snø, og samtidig ha et godt grep på bar asfalt. I tillegg skal de tåle ekstreme temperatursvingninger. Disse egenskapene er det som skiller et premium vinterdekk fra et billig.

Det er kjente merkenavn som ruller ut fra butikken: Bridgestone, Firestone, Nokian Tyres, Michelin og Goodyear. Dette er produkter som er allsidige, og produsentene har brukt lang tid på å utvikling og konstruksjon.

Tønsberg Vulk AS tilbyr ikke bare dekkskifte. Her kan også dekkene gå i hi over vinteren, og sommeren for den slags skyld, slik at de er klare for en ny sesong på veien. At dekkene lagres riktig, sørger også for at de holder lengre.

I tillegg til bytte av dekk og oppbevaring på dekkhotellet, sørger den drevne gjengen for at lufttrykk og mønsterdybde sjekkes og de rengjør både dekk og felger. Hjulene er også forsikret mens de ligger lagret. Viser det seg at det er skader eller slitasje på dekkene, får du selvfølgelig beskjed om dette slik at du kan erstatte dem. 

Lager- og hotelldirektør Kim A. Holtan er omgitt av dekk store deler av dagen.

Den råeste dama

Møystad tok over Tønsberg Vulk AS i 2012. Ved overtagelsen var det et ren lastebilverksted. I fjor posisjonerte de seg sterkt med oppkjøp av Obner & Fælglager. Oppkjøpet medførte at Tønsberg Vulk AS også har blitt store på dekk og felger til personbiler og grossister.

– Vi har også tatt over et felgmerke som heter Ocean, og startet direkteimport av dekk til personbil og lastebil, sier Møystad.

For Møystad er det viktig at bedriften har flere ben å stå slik at de kan stå for trygge arbeidsplasser og investeringene i det nye, store bygget på Baråker. Hit flyttet firmaet i 2017, hvor de nå kan boltre seg på 3000 kvadratmeter.

Møystad styrer skute, som består av 11 ansatte og innleid hjelp når behovet melder seg. Iselin Ingebo er eneste dame i flokken. Hun styrer alt på ordremottaket.

– Iselin er en meget dyktig dame som har bedre kunnskap enn de fleste om hva som passer og går til hvilke biler. Hun er helt rå. Her må gutta krype til korset og be om råd. Er det noe vi lurer på om bil, så er det henne vi går til, smiler Møystad.

Tønsberg Vulk AS tilbyr et bredt spekter bildekk; Sport, touring, miljøvennlig og SUV. Her er det dekk til alle typer biler, liten eller stor. Uansett hvilken kjørestil du har, vil de erfarne ansatte finne dekkene som passer ditt behov.

– Vi har ansatte som har mesterbrev, og vi er også opptatt av å sende våre ansatte på kurs slik at de hele tiden er oppdatert på hva som skjer i bransjen. Målet er jo naturligvis at alle skal være så flinke som mulig, forteller Mjøstad. 

Nok å velge mellom hos Tønsberg Vulk AS.

Stolte av en lokal bedrift

Hvert år går det rundt 7000 felger og 11-12 000 dekk ut fra lageret eller nettbutikken til Tønsberg Vulk AS. Det kreves mye logistikkarbeid, så de ansatte må mer enn bare å bytte dekk.

Foruten å handle direkte i butikken, har de også en stor nettbutikk. Varene står på et stort lager i Baråker samt at de er tilknyttet store lagre i Danmark, Tyskland og Nederland. Når varene er bestilt på nett, sendes dekkene til Tønsberg Vulk AS, som kontrollerer alle dekk og felger, før de sendes eller hentes av kunden.

– Det gir oss også mulighet til å bestille for eksempel dekk i Tyskland og felger i Nederland. Alle varer kommer til oss, uansett hvor de er bestilt fra, slik at vi kan overlevere det til kunden, sier Mjøstad.

Gjennom årene har de også opparbeidet seg en stort nettverk med samarbeidspartnere og en rekke faste kunder. Mjøstad forteller at service og kundelojalitet er ekstremt viktig. Alle og enhver er alltid villig til å strekke seg litt lenger for at kundene skal få den hjelpen de trenger, selv om det innebærer både ekstra arbeid og overtid. Som takk vanker det ofte både kaker og andre små gaver.

For Mjøstad og Tønsberg Vulk AS er det viktig å være en lokal bedrift som skaper trygghet og leverer kvalitet. En rekke idrettslag er sponset av firmaet. De har blant annet vært med på innsamlingen av penger til ny kunstgressbane i Stokke.

– Lokalidretten er avhengig av inntekt, og vi synes det er viktig å bidra til at idretten overlever. For mange klubber er det vinn eller forsvinn om de ikke har sponsorer, understreker Mjøstad.

Uansett hvilke dekkbehov du har, vil du finne det hos Tønsberg Vulk AS. Fra lastebiler, personbiler, elbiler, varebil, motorsykler, traller og trillebårer.

De lever opp til mottoet sitt: Vi klarer alltid å handle med alle!

Sjekk inn på dekkhotellet

Har du liten plass og kjelleren full av dekk? Vi har ledig rom!

Dekk må lagres riktig, da sørger du for at de holder lengre - så her kan du spare mange penger på riktig oppbevaring.

Men dekkhotell er mer enn bare lagring. Her er noen av fordelene ved å være hotellkunde hos oss:
• Vi sjekker lufttrykk.
• Funksjon og batterikapasitet på TPMS-sensorer (dersom bilen din har dette).
• Mønsterdybde sjekkes.
• Du får beskjed i god tid om dekkene er skadet/slitt.
• Vi rengjør dekk og felger.
• Hjulene dine er forsikret mens de ligger lagret.
• Hjulskift er inkludert i prisen.

Tønsberg Vulk AS

• Tønsberg Vulk AS er et offentlig godkjent bilgummiverksted.
• Selger dekk/felger til alt fra trillebår til anleggsmaskiner.
• Vi er en del av First Stop, et konsept eid og utviklet av Bridgestone Corp., verdens største dekkprodusent.
• First Stop er et nettverk av profesjonelle, samarbeidende dekkverksteder, som betjener både privatpersoner og det profesjonelle markedet.
• First Stop kjeden leverer også kjente dekkmerker fra andre produsenter, samt batteri, kjetting og felg.
• Våre tjenester inkluderer: 24 timers servicebil, Dekkhotell, lastebildekk, anleggsdekk, elbildekk, varebildekk, bilbatteri, felger, bildekk og kjetting.

Del artikkelen på Facebook