Annonsørinnhold fra REMA 1000 Olsrød Park

Hva er dette?

KJØPMANNSFAMILIEN: Petter Halvorsen(F.V.), Elisabeth Halvorsen og Olav Halvorsen stortrives som en kjøpmannsfamilie.
KJØPMANNSFAMILIEN: Petter Halvorsen(F.V.), Elisabeth Halvorsen og Olav Halvorsen stortrives som en kjøpmannsfamilie. Foto: Oda Waale Haugen

Hos REMA 1000 Olsrød Park er det matglede som står i fokus

Olav Halvorsen har jobbet som REMA- kjøpmann i over 25 år. Nå styrer han en stø skute på Olsrød Park sammen med kona Elisabeth og sønnen Petter.

Annonsørinnhold fra REMA 1000 Olsrød Park

I 1995 startet Olav Halvorsen for første gang som REMA-kjøpmann. I mange år drev han en veletablert REMA 1000-butikk i Horten, før han for 1,5 år siden tok valget om å overta den 1400 kvadratmeter store butikken ved Olsrød Park. På samme tidspunkt valgte også familien hans å bli med på laget.

- Jeg var spent på hvordan det ville bli å jobbe med både kona og sønnen, men det har vært fantastisk å få med familien på laget. De har virkelig styrket både meg og butikken, forteller kjøpmannen.

- Ja, nå vil jo sønnen vår Petter også bli kjøpmann, legger kona Elisabeth til og smiler.


 MATGLEDE: Elisabeth Halvorsen er utdannet lærer innen helse- og ernæring. Hun er opptatt av å spre matglede til kundene hos REMA 1000 Olsrød Park.

 MATGLEDE: Elisabeth Halvorsen er utdannet lærer innen helse- og ernæring. Hun er opptatt av å spre matglede til kundene hos REMA 1000 Olsrød Park.

Matglede i fokus

Elisabeth Halvorsen er utdannet lærer innen helse- og ernæring og jobbet mange år som heimkunnskapslærer. Det ble det derimot slutt på når mannen hennes tok over REMA 1000 Olsrød Park.

- Når jeg fikk vite at Olav skulle ta over bestemte jeg meg for å si jeg opp jobben og flytte skolekjøkkenet inn i butikken, forteller hun og kikker på mannen sin. 

- Ja, jeg ble litt stressa med en gang, men det har gått over all forventing. Elisabeth har virkelig gitt butikken noe ekstra, forteller kjøpmannen.

For Elisabeth er matglede viktig og hun brenner for å kunne gi kundene inspirasjon til matlaging. Det trenger ikke være vanskelig og hun forteller at det viktigste er all den gleden maten bringer med seg.

- Det er mye som skal gjøres i en så stor butikk, men jeg prøver alltid å få laget mat i butikken hvert fall tre ganger i uka, forteller hun. Jeg står der først og fremst for å spre matglede og inspirasjon til kundene, ikke for å selge eller presse produkter på dem. De kommer selv bort om de er interessert.

- Vi er begge to opptatt av å spre god stemning i butikken vår og bidra til en god handleopplevelse, legger Olav til. 

- Vi er et stort TEAM

Selv om de er en familiebedrift er ikke Olav sen med å poengtere at de ansatte også er en stor del av suksessen til butikken. 

- Vi får veldig mye skryt av de ansatte her, og det er virkelig fortjent, de er utrolig flinke alle sammen. Vi hadde ikke vært der vi er i dag om det ikke hadde vært for deres gode innsats, forteller kjøpmannen. 

- Vi er et stort TEAM alle som jobber her, og vi gjør hverandre gode, legger han til.

REMA 1000 ønsker at kjøpmennene skal være den lokale matbutikken for menneskene i nærmiljøet, og det føler kjøpmann Olav og kona Elisabeth at de har fått til ved Olsrød Park. 

- Jeg føler vi har blitt den lokale butikken, og et sted folk drar innom ikke bare for handelen sin skyld, men også for menneskene som jobber her, forteller Elisabeth.


GODT MILJØ: På REMA 1000 Olsrød Park sitter latteren løst, det kan Petter Halvorsen og Therese Gravdal konstatere. De forteller at det er et veldig godt miljø blant de ansatte.

GODT MILJØ: På REMA 1000 Olsrød Park sitter latteren løst, det kan Petter Halvorsen og Therese Gravdal konstatere. De forteller at det er et veldig godt miljø blant de ansatte.

Gode råvarer

Kvalitet og gode råvarer er viktig for REMA 1000. Det er det for Olsrød Park også, og det er de gode til å vise frem ved hjelp av Elisabeths hjerte for matglede.

- REMA 1000 har så mange sterke merkevarer, som er av topp kvalitet. Som for eksempel Stange Kylling, noe jeg mener er en av de beste merkevarene du kan få tak i, forteller den erfarne kjøpmannen. 

STANGE ble kjøpt opp av REMA 1000 i 2013 og er en av de sterkeste merkevarene til REMA 1000. STANGE har i over 30 år vært et kvalitetsmerke blant norske råvarer. 

- Det er utrolig gøy å lage mat i butikken når jeg har så mange flotte råvarer å jobbe med, forteller Elisabeth. Folk blir veldig ofte positivt overrasket og får øynene opp for nye produkter og merkevarer når jeg lager mat i butikken.

Hjerte for REMA 1000

Etter såpass mange år i REMA 1000 er det ikke rart at Olav har fått et stort hjerte for kjeden. På kontoret har han et bilde av den første REMA-butikken som ble åpnet av Odd Reitan på Bromstad i Trondheim, i 1979.

- Jeg minner folk ofte på at REMA 1000 også startet som en familiebedrift. Det kan være lett å glemme når man ser på kjeden slik den er i dag. Ja, de har vokst seg store, men de har fortsatt de samme, gode verdiene, og det er en av grunnene til at jeg i dag også kan si at jeg driver en familiebedrift, avslutter kjøpmannen.

Et utvalg av STANGES produkter

Del artikkelen på Facebook