Annonsørinnhold i samarbeid med Mestergull Magne Rønning

Hva er dette?

 
 

Kjærlighetens runde symbol

Gifteringene er selve symbolet på kjærligheten, og noe dere skal bære livet ut. Ringen er et symbol på evigheten, da den hverken har begynnelse eller ende. De viser også at dere er et par i evig tid. Valg av giftering betyr mye, og lykken over å ha funnet den rette er unik. Det skal også gifteringene være.

Annonsørinnhold i samarbeid med Mestergull Magne Rønning

Mestergull Magne Rønning

Mestergull har et stort utvalg av gifteringer i både hvitt og gult gull, med eller uten diamanter. Våre Lykkeringer gir dere mulighet til å designe deres egne ringer. Brudepar er også velkommen inn til oss for hjelp om dere synes det er vanskelig å finne rett ring.

Trenden i dag er at flere og flere par velger unike gifteringer. Den tradisjonelle gullringen er fortsatt populær, men mange ønsker en helt spesiell ring – både til forlovelse og bryllup. Kvinnen bærer ofte en giftering sammen med forlovelsesringen.

Gifteringene er ofte tykkere og kraftigere enn tidligere. Mulighetene er uendelige, og stadig flere menn bruker også diamanter i sine gifteringer. 

 

Går du i friertanker? Det skal mye til for å slå følelsen av glede når din hjertes utkårede sier ja! Forlovelse er en fantastisk begivenhet, og ifølge tradisjonen bæres forlovelsesringen som et symbol på at vi har valgt en partner. Ringene har vært glatte ringer i gult gull, men tidene endrer seg. Hos Mestergull kan dere velge mellom et bredt spekter av forlovelsesringer eller utforme dere egne, helt etter deres smak og preferanser.

Mange foretrekker å gi sin utvalgte en vakker diamantring. Vårt store utvalg gjør det enkelt å finne ringen din kommende brud vil bære med stolthet. 

 

Morgengave er en tradisjon der nygifte par gir hverandre en gave den første morgen de våkner opp som Herr og Fru. Den perfekte morgengaven er en romantisk gest for å glede hverandre og vise at man setter pris på sin partner. Gaven skal være personlig og et evigvarende minne. Mange par gir hverandre et smykke, en diamant som kan festes på gifteringen eller en klokke.

Usikker på hva du skal gi din utvalgte i morgengave? Vi hjelper deg gjerne!

Hos Mestergull Rønning er dere garantert å finne symbolet på kjærligheten! 

Mestergull Magne Rønning

• Velkommen til vår butikk.

• Vi holder til i Fayesgate 1 i Tønsberg.

• I vår butikk vil du finne informasjon om nyheter og tilbud.

• Mestergull er anerkjent som smykkespesialisten i landet og tilbyr mange spennende og særegne kolleksjoner.

• Vi har den nødvendige fagkompetansen for at du skal finne ditt helt personlige smykke, og få hjelp til vedlikehold og god service.

• Våre selgere kan diamanter, trend, mote, form og farge, mens våre gullsmeder leverer det beste håndverket.

• Vi er stolte av å ha kolleksjoner fra de ledende smykkedesignerne.

• Dette er vår stolthet og din trygghet. 

 
Del artikkelen på Facebook