Annonsørinnhold fra Askjems

Hva er dette?

Norgesferie med bobil gir både trygghet og frihetsfølelse

Årets sommerferie blir i Norge. Med bobil kan du oppleve de vakreste perler landet vårt har å by på. Askjems har utvalget og kunnskapen til å sende deg trygt ut på veien. Og reisetipsene får du med på kjøpet.

Annonsørinnhold fra

 - Mange må tenke annerledes om ferie i disse tider. Det er virkelig rett tidspunkt å oppleve eget land. Med bobil får du både frihetsfølelsen og tryggheten, sier Mina Kleppan, markedsansvarlig hos Askjems

Vi bor i verdens flotteste turland

Inntil videre er grensene stengt, og det er i eget land det skjer. Det fine med Norge er at feriemenyen er så stor. Om du jakter rå natur langs Helgelandskysten eller vil ha sand mellom tærne på en sørlandsperle, så kan du med bobil si; ja, takk - begge deler.

- Med regjeringens reiseråd om å holde seg til egen flokk, kan du med bobil ta med hele familien på tur.  Med bobil reiser du jo rundt med din egen leilighet - med alt du trenger for en fin ferie – uavhengig av hvor du velger å stoppe. Bobilen kan brukes til korte og lange turer året rundt, forteller Mina. 

Nysgjerrig på bobil? Hos Askjems finner du svarene

Opplev Rundebrua bak rattet på en bobil i sommer. Broen krysser Rundasundet mellom Remøya og Runde i Herøy kommune i Møre og Romsdal. Utsikten er spektakulær.
Opplev Rundebrua bak rattet på en bobil i sommer. Broen krysser Rundasundet mellom Remøya og Runde i Herøy kommune i Møre og Romsdal. Utsikten er spektakulær.

Alt til bobilferien

Askjems Camping-Center AS

Askjems Camping-Center AS startet sin virksomhet i 1969, og er stolte av å ha drevet mer enn 50 år i bransjen. Det er enkelt å være kunde hos Askjems, fordi du finner alt du trenger til din mobile ferie hos oss!

Vi har: 

  • Salgsutstilling av bobil og campingvogn (6700m2)
  • Bobilhotell (plass til 300 biler)
  • Vinterlagring
  • Uteleie av bobiler
  • Fritidsbutikk (800 km2)
  • Delelager
  • Salg av kommisjonsbiler
  • Verksted

Adresse: Åshaugveien 4, 3170 SEM
e-post: [email protected]
Tlf: +47 33 30 13 00

Les mer på våre nettsider

I de luftige lokalene til Norges største frittstående bobilforhandler står bobilene på rekke og rad.  På Sem, utenfor Tønsberg, har Askjems vokst seg stor gjennom 50 år. Bobil og camping er deres ekspertområde. Her har de salg av nye og brukte bobiler og campingvogner, utleie, verksted, bobilhotell, vinterlagring og egen butikk med alt du trenger for camping, hage og båtliv. 

Og med årets sommerferie rett rundt hjørnet, har folk gått i tenkeboksen. Mange er nysgjerrige på bobil.  Det merker Askjems på etterspørselen. 

- Vi får besøk av mange som aldri før har kjørt bobil. Det er flere førstegangskjøpere. De blir så overrasket når de ser inni en bobil. Mange vet ikke at bobilen rommer både toalett og kjøleskap, ikke minst, at bobilen er romslig nok for innedager når været er dårlig, sier Mina. I tillegg er det plass til å ta med sykkel og turutstyr for dem som ønsker en aktiv ferie. 

Mina er selv nyfrelst bobilbruker etter ett år som ansatt hos Askjems. 

- Første gangen bak rattet var jo litt skummelt. Men bobil er ikke vanskelig å kjøre. De store vindusflatene gjør kjøringen en opplevelse i seg selv. Du har panoramautsikt, og det er lett å nyte turen underveis, sier hun entusiastisk. 

Mina Kleppan, markedsansvarlig hos Askjems, og Fred Karlsen, salgsjef hos Askjems, tror dette er året for å oppleve og utforske Norge. Med bobil har du alt du trenger for en trygg og opplevelsesrik reise. 

- Wow-opplevelse rundt hver sving

Bobil rommer så mangt og kommer i forskjellige størrelser etter behov. Hos Askjems er de opptatt av at du skal finne bobilen som passer deg og din familie. Så er det opp til deg hvor turen går. 

- Vi bor i verdens flotteste turland. Det er så mye å se, og med bobil er det så lett å komme seg frem om du har liten eller stor familie, sier Geir Gjermundsen, selger hos Askjems, som selv har fartet rundt på hjul i Norges land over mange år. 

Jan Børre Andreassen, kundeveileder, og Geir Gjermundsen, selger, byr gjerne på et reisetips eller flere for dem som stikker innom Askjems. 

Geir slår et slag for egne hjemtrakter og trekker frem Porsanger i Finnmark som et yndet reisemål med bobil.

- Holmer, skjær, fiske - ja hele naturopplevelsen er fantastisk. Det er masse fine turer for den aktive og muligheter for å roe helt ned i vakker natur, sier han. 

Kollega Jan Børre Andreassen, som er kundebehandler på verkstedet,  trekker lenger sør når han legger turen til sitt favorittsted. 

-Bekkjarvik på Austvoll, en øygruppe utenfor Bergen. Her kommer du tett på Vestlandskultur og kystkultur i både natur - og smaksopplevelser. Her får du en wow-opplevelse rundt hver sving, sier han.

Tre reisetips fra Askjems: 

Fred Karlsen, salgssjef: Utakleiv, kåret til Europas mest romantiske strand av Times Magazine. Du finner den utafor Vestvågøy i Lofoten. Det ser ut som Karibien, bare litt kaldere i vannet. Her er det god plass å parkere bobilen, og du kan nyte strand, midnattsol og en fantastisk natur.

Jan Børre Andreassen, kundeveileder verksted: Bekkjarvik i Austevoll kommune, en øyperle utenfor Bergen. På gjestgiveriet, som ligger der, kan du parkere bobilen og oppleve kystkulturen i historiske rammer. Også har de nydelig mat, laget av råvarer rett fra havet. En fantastisk opplevelse.

Geir Gjermundsen, selger: Silfar Canyon i Porsanger. Det er så klart og blågrønt vann at du kan se laksen. Du kommer tett på fjordlivet og kan gå de nydeligste turer i området eller leie en båt. Er du tøff nok, så hopper du ut i vannet fra fjellknausen. Også er det rom for å bare nyte naturen og senke pulsen.


La deg inspirere til å oppleve Norge i en bobil i år: 

Del artikkelen på Facebook