Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Sjekk Tjøme Golfklubbs forvandling

Tjøme Golfklubb fornyer seg. Ved hjelp av sponsoren Takfornying, har driftsbygget fått et helt nytt utseende som matcher resten av omgivelsene.

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Det ble jo kjempefint! Daglig leder hos Tjøme Golfklubb, Ingmar Ellefsen, er superfornøyd med resultatet. Midt i hjertet av golfklubben ligger driftsbygget, med et tak som har vært modent for utskiftning. Endelig står bygget i stil med resten av opplevelsen av å være på en av Norges mest populære golfklubber. 

Aktiv sponsor

Det hele startet med at Ingmar tok noen søk på nettet for å se hvilke løsninger som fungerer best med tanke på å fornye tak. 

– Inntrykket Takforyning hadde på internett var solid. Det var Vegard hos Takfornying som startet samtalen om å restaurere takets som en del av en sponsoravtale. Det er vi veldig fornøyd med, sier Ingmar. 

Minst like fornøyd er Vegard Furhovden. Han har lenge hatt lyst til å bidra i lokalsamfunnet. Bedriften som ble startet på Nøtterøy ser det derfor på som helt naturlig å kunne være sponsor på Tjøme. 

– Vi blir jo snart Færder kommune, og er veldig stolt av å kunne være sponsor for en så renommert klubb, smiler Vegard.  

FORNØYD GOLFKLUBB: Ingmar Ellefsen følger spent med når arbeidet på taket starter.

Enkel prosess

Med riktig utstyr og en kvalifisert gjeng på taket, gjøres jobben på ståltaket på noen få dager. 

– Vi dyprenser platene, får vekk alle løse fremmedlegmer, før vi legger på en grunning som hemmer rust. Avslutningsvis legger vi på maling fra Drywood som både beskytter stålplatene, men også gir en nydelig overflate å se på, sier Vegard. Takfornying kan fornye alle typer tak, fra i dette tilfelle stål, til betong og teglsteinstak. 

– Jeg var veldig overrasket over hvor fort dette gikk, og at det også gikk helt uten noen form for problemer, avslutter en tydelig fornøyd takeier. 

Del artikkelen på Facebook