Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Slik ble de en av de ledende på varebil i Vestfold

Når bilen passer perfekt og forhandleren står i stil – er det ingen sak. Det er ikke uten grunn at Bertel O. Steen Tønsberg er ledende på varebil i distriktet. Her får varebilkundene alt på ett sted og «nøkkelferdige» biler - klar til bruk med én gang.

Annonsørinnhold fra

Varebilen er visittkortet, arbeidsplassen og lunsjplassen til mange tusen håndverkere. Dette vet Bertel O. Steen Tønsberg, som setter service i høysetet og har solid varebilkunnskap i bunn. De er forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot-varebil.

–Totalopplevelsen er veldig viktig for oss. Vi sier at salget av bilen ikke skjer før kunden får bilen. Da skal kunden oppleve at vi har gjort akkurat det vi lover, at bilen er akkurat slik som ønsket, sier Morten Karlsen, ansvarlig for Peugeot-varebiler hos Bertel O. Steen Tønsberg. 

Blant de ledende 

Målet er å være best på varebil i distriktet, og fokus på kvalitet og god service har ført til at stadig flere firmaer velger å gjøre sin varebilhandel hos dem.

– Vi går alltid det ekstra steget for alle våre kunder slik at de blir fornøyde. Med vår «one stop shopping» bestiller du bil og det utstyret du skal ha, så fikser vi og har alt klart når du henter. En handel hos oss skal være enklest mulig for kunden, sier Karlsen, som understreker at kundefokus og kvalitet har ført til at de i dag er blant de ledende på varebil i Vestfold.

Og konseptet «one stop shopping» er noe av det Eirik Skoglund, eier og daglig leder av Norges Elektro, setter stor pris når han handler bil. Med kontor på Ås Næringspark utenfor Tønsberg er han med sine 25 ansatte avhengig av pålitelige varebiler i hverdagen. Da har han ikke tid til surr og sure etterjusteringer.

Eirik Skoglund i Norges Elektro er superfornøyd med kindereggene han får servert av Bertel O Steen.

– Det er nesten som et kinderegg av en handel hos Bertel O. Steen Tønsberg. Finn bil, bestill det du trenger av løsninger og kjør. Så enkelt er det, humrer Eirik fornøyd.

Med 20.000 kjørte kilometer per år per varebil, er Norges Elektro avhengige av trygge og stabile biler, samt et godt serviceapparat i bunn. Derfor har han holdt seg til de bilkyndige hos Bertel O. Steen Tønsberg , og har i dag totalt 17 varebiler fra Peugeot. 

Nysgjerrig på varebilutvalget? Les mer her. 

Ren kjøreglede med mobilt kontor

For en varebil er mye mer enn en ett kjøretøy som skal ta deg fra A til Å. For mange håndverkere er det et rullende kontor, der store deler av dagen tilbringes. Det setter krav til kjøreglede og komfort, og ikke minst, et trygt kjøretøy som innfrir alle behov.

– Vi vet hva som skiller en rørlegger fra en snekker, en betongarbeider fra en elektriker og de behovene alle disse har til en varebil. Alle har spesifikke ønsker og krav. Vi har kunnskapen om hvordan å tilpasse dette best mulig. På den måten blir kundene fornøyde med varebilene fra oss, og vi har opparbeidet oss en solid skare av lojale varebilkunder, sier Thomas Grøndahl, ansvarlig for Mercedes-Benz varebil. 

Se hvordan one stop shopping fungerer i videoen under:

Tøffere varebiler med tilleggsutstyr

Og ryktene skal ha det til at trender rår blant håndverkere og deres biler, som alle andre steder.

–Vi opplever at håndverkere i større grad er opptatt av å pimpe varebilene sine nå enn før. Bilene skal se tøffere ut, og det fokuseres mer på tilleggsutstyr, lys og røffere takstativ, for eksempel, sier Karlsen.

– Og det er jo ikke så rart, supplerer Grøndahl. Dette er arbeidsplassen til mange håndverkere - og med en barsk varebil, så får man en ekstra god grunn til å være stolt av arbeidsplassen sin. Så blir det en bonus om bilen overgår nabo-håndverkerens, sier han lurt. 

Nå er helt nye Sprinter tilgjengelig, med alle mulige tilvalg.

Dette er «one stop shopping»:

- Levering av «nøkkelferdige» varebiler fra kjøp til kjør.

- Kunden velger bil og proffutstyr - som innredning, deler, dekor etter eget ønske - og får dette ferdig levert.

- Bertel O. Steen står for kontakten av ulike leverandører.

- Kunden forholder seg kun til én selger, som sørger for at bilen er kjøreklar ved levering. 

Del artikkelen på Facebook