Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmester Reidar Solheim AS

Hva er dette?

 
 

Stolt leverandør av solid og tradisjonelt håndverk

Når tidligere bekjente slår hamrene sammen, blir resultatet en byggmesterbedrift som leverer kvalitetsbygg. De påtar seg alt fra små oppdrag til større prosjekter , og hjelper deg gjennom hele prosessen.

Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmester Reidar Solheim AS

Byggmester Reidar Solheim AS

Firmaet ble etablert av Reidar Solheim i 1972, som drev firmaet frem til han gikk av med pensjon i 2011. Karl Fredrik Landsrød hadde jobbet for Reidar siden 2003, og da muligheten til å kjøpe firmaet kom tok Karl Fredrik mesterpapirene og grep sjansen.

– Karl Fredrik drev firmaet alene frem til 2014 da jeg kom med som deleier. Jeg har drevet et annet firma tidligere. Vi traff hverandre på mesterskolen i 2009/2010 og slo oss sammen i 2014. Samarbeidet fungerer veldig bra, og vi har fordelt oppgavene, sier Tor-Henrik Rød.

Karl Fredrik og Tor-Henrik er ikke alene om å sørge for at kundene får utført solid håndverk. Det er totalt 16 ansatte, fordelt på syv byggmestre, to lærlinger, en prosjektleder, fem fagarbeidere og en kontordame.

Staben inkluderer som nevnt to lærlinger som er på vei mot tittelen som tømrer.

– Etter bestått fagprøve er det gode muligheter for å få fast ansettelse. En lærling fikk jobb etter å ha bestått fagprøven i høst. Vi er tilhenger av å dyrke frem og forme lærlingene slik at vi kan ansette dem, forteller Tor-Henrik.

Siste tilskudd i firmaet er en ny prosjektleder som gjorde entré i januar.

Nylig hedret Byggmester Reidar Solheim AS også en av sine ansatte, Ole Lunde, som har vært ansatt i 40 år. Tor-Henrik trekker gjerne frem den dyktige tømreren. Lunde har vært med på store deler av prosessen og sett opp- og nedturer. Han er også flink til å rekruttere og skaffe arbeid til firmaet.

Lunde hadde sin første arbeidsdag i september 1979.

– Jeg trives utmerket på jobb. Det er en variert arbeidsdag som veksler mellom nytt og gammelt. Min oppgave er å sørge for det vi får av oppdrag blir utført med kvalitet. Jeg trives godt med å jobbe ute, sier den erfarne tømreren.

Lunde understreker at han akter å fortsette en god stund til – selv om han har passert 60 år.

Det er et veldig godt samhold innad i firma. Sosialt samvær står høyt på prioriteringslisten, som går på både fagdager med leverandørene og sosiale kvelder med mat og drikke. 

Tor-Henrik Rød (t.v.) og Karl Fredrik Landsrød har fokus på kvalitetsarbeid, kundeservice og trivsel på arbeidsplassen.

Det er mange fordeler med å velge en byggmester

Byggmester Reidar Solheim AS påtar seg alle slags oppdrag. Det kan være enkle jobber til større boligprosjekter for privatpersoner og firmaer. På referanselisten står både eneboliger, tilbygg, påbygg, oppussing av bad og omkledning for å nevne noe.

Hovednedslagsfeltet er Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme.

Tor-Henrik forteller at de gir en totalpakke på prosjekter, hvor Byggmester Reidar Solheim AS har det overordnede ansvaret. Da er alle nødvendige fag, som rørlegger, elektriker, blikkenslager, maler, graver og murer, med.

Firmaet hjelper deg med alt fra A til Å på byggeprosjektet, og er opptatt av å levere kvalitet hele veien.

De samarbeider med en rekke lokale firmaer, som blant annet Nøtterøy Rørservice AS, Tjøme & Hvasser Elektriske AS, Tenvik Elektro AS, Henriksen Rørleggerbedrift AS, Murmester Jonas Gran Jacobsen AS, Langved Blikkenslagerverksted AS, Færder Belegg & Maling AS og Tjøme Gravedrift AS.

Den dyktige byggmesteren har også noen gode råd å komme med til de som skal i gang med et nytt prosjekt: Velg en byggmester!

En byggmester gir trygghet da dette er en som har mer faglig forståelse og en dypere innsikt i faget.

Med i totalpakken kommer det da en garanti og dokumentasjon på det arbeidet som er utført.

Han legger til at det er en positiv endring i bransjen ved at flere og flere velger godkjente aktører når de skal bygge eller pusse opp. Bransjen stiller høyere krav nå enn tidligere, og folk er mer bevisste på ulempene ved bruk av useriøse aktører eller svart arbeid.

Steffen Aasheim (t.v.) og Christer Ljustvedt har ingen problemer med å jobbe ute selv om det er vinter.

Hvordan skal du sikre deg slik at jobben utføres av kvalifiserte fagfolk og en seriøs aktør?

Tor-Henrik anbefaler å ta kontakt med det lokale byggmesterlauget hvor du kan få en liste over medlemsbedriftene i området. Da får du en oversikt over seriøse, dyktige håndverkere.

Byggmester Reidar Solheim AS har også blitt nominert til årets Gaselle-bedrift to ganger på rad; 2017 og 2018.

Rundt om i distriktet står en rekke bygg som er oppført av Byggmester Reidar Solheim AS. De var blant annet med på å bygge Tjøme Ungdomsskole på 90- tallet. I senere tid har Byggmester Reidar Solheim AS oppført flere nye arkitekttegnede eneboliger og hytter for å nevne noe.

Nå er de blant annet engasjert i en ny fritidsbolig, tilbygg på to eneboliger og oppussing av en fritidsbolig. Ett av de største prosjektene i senere tid var en hytte til oppimot 15 millioner i Tjømes skjærgård. Her stod Byggmester Reidar Solheim AS for total ombygging og tilbygg.

Strukturert og målbevisst er nøkkelordene for det lokale byggmesterfirmaet. Oppdragene blir utført av erfarne og dyktige håndverkere til avtalt tid og pris.

Tor-Henrik heier gjerne frem bransjen han selv er så engasjert i. Håndverkerfaget er en trygg arbeidsplass. Det bygges mye nytt i distriktet, og det er alltid behov for oppgradering og vedlikehold. I tillegg kommer en variert, spennende og utfordrende arbeidsdag. Som håndverker er du sikret en jobb i fremtiden.

Byggmester Reidar Solheim AS vet at kvalitet er viktig, derfor er det alltid kvalitet som leveres. De er en seriøs og solid bedrift med et godt navn og rykte, takket være god kundeservice, høy kompetanse og fokus på å levere kvalitet gjennom mange år.

Byggmester Reidar Solheim AS

• Byggmester Reidar Solheim ble etablert i 1972 og gikk over til AS i 1997.
• I dag drives firma i fellesskap mellom Karl Fredrik Landsrød og Tor-Henrik Rød.
• Byggmester Reidar Solheim AS har mesterbrev, er godkjent for ansvarsrett og er en godkjent opplæringsbedrift.
• Bedriften har gjennom mange år opparbeidet seg erfaring, som kundene nyter godt av.
• Vi hjelper deg med alt fra A til Å på et byggeprosjekt. Vi samarbeider kun med anerkjente og dyktige underentreprenører i alle fag, og er opptatt av å levere kvalitet hele veien.
• Vi er lokalisert på Tjøme, men utfører oppdrag i hele fylket.
• Våre ansatte byggmestere og snekkere har allsidig og bred erfaring i faget.
• Vi påtar oss alle typer oppdrag. Fra små enkle jobber til større byggeprosjekter for privatpersoner og for firmaer. Oppføring av eneboliger og fritidsboliger, tilbygg, påbygg, oppussing av bad, omkledning, og takomlegging er noe av det vi utfører.

Del artikkelen på Facebook