Annonsørinnhold fra Hagen AS

Hva er dette?

I 2020 handler trappen om mer enn transport mellom etasjer, og hos Hagen finner du robuste og vakre trapper, som følger trender og passer din stil.
I 2020 handler trappen om mer enn transport mellom etasjer, og hos Hagen finner du robuste og vakre trapper, som følger trender og passer din stil.

Trapper opp med ny butikk i Tønsberg

4.mai åpnet Hagen AS ny butikk og showroom i Tønsberg. Trappeeksperten er den eneste av sitt slag i Vestfold. I lyse, flotte lokaler finner du drømmetrappen som passer akkurat din bolig.

Annonsørinnhold fra

En trapp er ikke bare en trapp. Den er ikke kun et middel for å komme fra én etasje til en annen. Smak på «husets smykke», som trappeeksperten Hagen kaller den. 

For trappen er virkelig en viktig del av husets design og helhet. Er det noe du kan smykke egen bolig med, så er det en flott og solid trapp. Og dens estetiske funksjon er noe det stadig blir mer fokus på. 

Bjørn Henriksen hos Hagen AS ønsker velkommen til ny butikk i Tønsberg. 

- Da jeg begynte som trappemontør for 22 år siden, var det stort sett lakkerte furutrapper. I dag ser vi i større grad at trappen blir sett på som et eget møbel i huset. Folk er mer bevisst på hvilken trapp de skal ha, om det er i en ny eller renovert bolig, sier Bjørn Henriksen, som er selger ved den nye Hagen-butikken på Sem i Tønsberg. 

Vi er den eneste spesialbutikken på trapp i Vestfold

Butikken åpnet 4. mai i år. Dette er Hagens 11 butikk i Norge.  Henriksen er utdannet tømrer og elsker å jobbe med trapper. 

- Ingen dag er lik. Ingen trapper er like, og ingen løsninger er like. Det er en fordel at jeg har byggteknisk bakgrunn, men også at jeg har innsikt i design og hvordan våre trapper best mulig kan integreres i ulike boligtyper, understreker Henriksen der han lar blikket hvile på stilrene trapper i glass, stål og harde tresorter, som dominerer dagens trendbilde. 

Besøk Hagens nettsider for oversikt og inspirasjon

Hagen AS har butikklokaler på Sem, 10 minutter fra Tønsberg sentrum. Her har de flotte utstillinger der du kan la deg inspirere av forskjellige tresorter, ulike overflatebehandlinger og vakre detaljer i stål og glass. 

Eneste spesialbutikk i Vestfold

Hagen AS i Tønsberg

Butikken vår i Tønsberg finner du på Sem, 10 minutter fra Tønsberg sentrum. I utstillingen viser vi trapper fra trappeseriene Stryntrappa og Escalia. Våre kunnskapsrike selgere hjelper deg gjerne med å planlegge kjøp av trapp. Bygger du nytt hus, er det fint hvis du tar med plantegninger og snittegning. Dersom du renoverer ta gjerne med et bilde av den eksisterende trappen og omgivelsene den står i. Velkommen innom!

Hagen AS

Andebuveien 3,
3170 Sem
Telefon: 33 20 08 90
[email protected]

Åpningstider

Mandag: 08.00 - 16.00
Tirsdag: 08.00 - 16.00
Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag:08.00 - 18.00
Fredag: 08.00 - 16.00
Første lørdag i hver mnd:10.00 - 15.00

Du kan også avtale et møte ved å klikke her.

Hagen har produsert trapper i Stryn siden 1934 og er Norges største trappeprodusent. Selskapet har gjennom årene vært kjent som en trygg
og solid samarbeidspartner og mang en trapp har de produsert og leverer til kunder over hele landet. 

Med over 80 års erfaring i bransjen har de opparbeidet seg inngående kunnskap om kvalitetskravene i det norske regelverket og hos norske husbyggere og huseiere.

Det er i hovedsak to produktlinjer Hagen tilbyr dagens boligmarked, Stryntrappa og Escalia. Med Stryntrappa får du god kvalitet til gode priser. Med Escalia har produsenten gått et par trinn opp og gir deg en serie trapper i en klasse for seg.

- Vi er den eneste spesialbutikken på trapp i Vestfold. Trapp er noe vi kan. Alle som jobber her har spisskompetanse, slik at kundene får den trappen og det resultatet de ønsker. Skal du bytte en trapp, kan vi ta ned og montere ny på én dag, forteller Henriksen. 

Når trappen skal velges er det viktig å tenke på både bruksområde, design og praktisk løsning. Finn din favorittmodell, og overlat måltaking, montering og oppfølging til ekspertene hos Hagen AS. 

Moderne stil

Trappen skal være en del av huset i mange år fremover. Derfor ønsker trappeprodusenten fra Stryn at kundene skal kunne se modellene og mulighetene før de tar sine valg på trapp. 

- Våre trapper kommer i ulike modeller med flere spennende valgmuligheter innenfor hvert uttrykk. Glassrekkverk og stål blir stadig mer populært. Det er en overgang til harde tresorter som ask og eik. Ledlys i hvert trappetrinn ser vi mer av. Det er få som velger furutrapper nå, for å si det sånn, sier Henriksen med et smil. 

Med konseptet «plass til mer» kan du utnytte mer av plassen under trappen - om det er til garderobe, bod eller en hyggelig arbeidsplass.

Ved et besøk hos Hagen i Tønsberg, får du et realistisk bilde av hvordan Hagens trapper vil se ut i eget hjem. Finn din favorittmodell, og overlat måltaking, montering og oppfølging til ekspertene hos Hagen AS.

- Vi hjelper kunden med å finne stilen, bruksområde og den beste løsningen for egen bolig. I tillegg har vi et nytt konsept som heter «plass til mer». Her kan man utnytte plassen under trappa i mye større grad - til bod, garderobe eller en kontorplass. Du trenger ikke ta et helt rom for å skape en fin arbeidsplass, sier Henriksen. 

Han opplever at mange renoverer hus fra 80- eller 90-tallet. Da passer ikke lenger den gamle repo-trappen. 

- Med en ny trapp som er rettvinklet, kan du frigjøre mange kvadratmeter. Det kan bidra til å øke verdien av boligen, forteller han. 

Kom innom butikken på Sem for inspirasjon og veiledning.

Ta kontakt

Hagen tilbyr trapper både til privat - og proffkunder. 

– Bygger kunden nytt hus gjennom en husleverandør inneholder de fleste leveransebeskrivelsene en standardtrapp, på lik linje med kjøkken og bad. Men som regel har kunden mulighet til å gjøre tilvalg på trappen slik at den passer deres stil. Denne tilvalgsprosessen kan tas hos husleverandør eller i en av våre butikker. Dersom kundene ønsker å ta denne prosessen i butikk, avtaler vi et møte for tilvalg. I en slik tilvalgsprosess går vi gjennom kundens ønsker og valgmuligheter, gjerne tilpasset kundens andre valg i huset som for eksempel gulv, fliser og kjøkken, forteller Henriksen. 

Om du er privatkunde og vurderer å bytte din eksisterende trapp, kan du enkelt og greit ta kontakt med butikken i Tønsberg.  Her går dere gjennom tegninger, skisser og bilder av eksisterende trapp. På den måten får du en optimal løsning du kan være fornøyd med i mange år.

- Vi har åpent hver eneste dag. Det er alltid en fagekspert på jobb, så det er bare å komme innom, avslutter Henriksen. 

 Og du - du finner mye inspirasjon på Hagens instagram og facebook.  

Vil du vite mer om Hagen? Se nettsidene deres

Del artikkelen på Facebook