Annonsørinnhold fra Aladdin Gull, Sølv og Mynter

Hva er dette?

Thomas Fehn hos Aladdin Gull, Sølv og Mynter har en klar oppfordring til alle. Ikke kast noe, men kom innom å se hva tingene er verdt. Mange sitter på en liten formue. Aladdin finner du i Globusgården, midt i Drammen, rett fra E18. 
Thomas Fehn hos Aladdin Gull, Sølv og Mynter har en klar oppfordring til alle. Ikke kast noe, men kom innom å se hva tingene er verdt. Mange sitter på en liten formue. Aladdin finner du i Globusgården, midt i Drammen, rett fra E18. 

Folk fra Vestfold tar turen hit for å tjene penger på «skrot»

Aldri før har så mange tatt turen til Aladdin Gull, Sølv og Mynter i Drammen. Også folk i Vestfold har oppdaget at eget «skrot» kan være verdt en formue. Nylig tjente Tønsberg-par 24.000 kroner.

Annonsørinnhold fra

- Vi har hatt en fantastisk sommer og høst. Det har vært masse kunder innom med alt fra gamle smykker, gull, sølvtøy til postkort, mynter, pokaler, medaljer og sedler. Vi har aldri hatt så mange besøkende, sier Thomas Fehn bak disken hos Aladdin Gull, Sølv og Mynter i Globusgården på Strømsø i Drammen.  

Thomas Fehn og Rolf Botilsrud har stor suksess med Aladdin Gull, Sølv og Mynter. De merker at folk har hatt mer tid til å rydde i disse tider. Det har ført til en strøm av kunder.

Rolf Botilsrud og Thomas Fehn, som driver Aladdin-butikkene i Drammen og på Strømmen, har hatt kunder fra hele Østlandet på døren de siste månedene. Nå merker de at stadig flere fra Tønsberg, Holmestrand og Horten også finner veien til butikken. Enkel adkomst fra E18 gjør butikken enkel å finne uansett hvor du kommer fra. 

-  Vi har blitt bedre kjent i distriktet, spesielt i Vestfold. Det har ført til en strøm av kunder som ønsker å tjene penger på «skrotet» sitt. Mange har tydeligvis hatt tid til å rydde i skuffer, skap, loft og kjeller, forteller Fehn, som selv opprinnelig er fra Holmestrand. 

Besøk nettsiden for oppdatert info om åpningstider

- Jeg kan tjene penger på rotet mitt

Det samme gjelder denne fine høstdagen i elvebyen Drammen. Døren åpnes jevnt og trutt. Folk har funnet skjulte skatter og nå vil de selge eller få en verdivurdering. 

Har du funnet noe du lurer på om har verdi? Da kan du ta turen innom Aladdin Gull, Sølv og Mynter. Her undersøker Thomas Fehn ulike sølvgjenstander for en kunde. 

Aladdin Sølv, Gull og Mynter

Kjøper gull, sølv, mynter, frimerker, pokaler, postkort, sedler og medaljer

Du finner oss her: 

Drammen:
Torgeir Vraas Plass 1 Globusgården på Strømsø Torg
Tlf: 92 99 80 70
Epost:  [email protected]

Åpningstider: 
Man - fre: 10.30 - 17.00
Lør: 10.00 -14.00

Strømmen:
Stasjonsveien 8, 2010 Strømmen
Tlf: 63 81 35 02
Epost: [email protected]

Åpningstider:
Man - fre: 10.00 - 17.00 (Tor 10 -19) 
Lør: 10.00 -14.00

Med forbehold om endringer av åpningstider. For oppdaterte åpningstider - sjekk våre nettsider. 

Nettside: www.aladdingull.no

- Det ligger jo bare i en skuff og støver ned. Da er det bedre å bli kvitt det og tjene en slant, sier en av kundene som svinger innom. Gamle sølvskjeer gir 800 kroner rett i lommen. 

- Jeg har vært innom Aladdin jevnt og trutt siden de startet opp i vinter. Jeg har endelig hatt tid til å rydde og da finner jeg mye jeg kanskje ville gitt bort eller kastet, men her kan jeg faktisk tjene penger på rotet mitt, forteller kunden fornøyd. 

Aladdin Gull, Sølv og Mynter har mange faste kunder lokalt, i tillegg benytter folk fra Asker, Lier, Oslo, Tønsberg, Holmestrand, Horten og Porsgrunn deres tjenester. Med sentral beliggenhet, rett ved jernbanestasjonen og motorveien, er det enkelt å finne frem. 

- Mitt beste tips; ikke kast noe! Ta det heller med hit, så ser vi på det og gir en vurdering. Det er helt opp til hver enkelt om de vil selge eller ikke. Fordelen med en fysisk butikk er at du får snakke med noen. Og så får du oppgjøret med én gang eller inn på konto i løpet av et døgn, understreker Fehn. 

Sjekk nettsidene til Aladdin Gull, Sølv og Mynter for info

Denne sommeren har det vært historisk høye gullpriser. Det betyr at det er mye penger å tjene på gullgjenstander man kanskje ikke bruker eller trenger. 

Fant gull verdt 48 000 kroner

Mange blir gjerne overrasket over hvor mye ting egentlig er verdt. I noen tilfeller har ikke eierne visst at de har sittet på en liten formue. Det er gull som gir størst fortjeneste, og i sommer har gullprisene vært historisk høye.

Gull er etterspurt nå og her er det penger å tjene

- Jeg hadde et eldre ektepar innom for en stund tilbake. De var egentlig på vei til et loppemarked etter en opprydding, men valgte å stoppe på veien fordi de var nysgjerrig på noen av tingene de skulle gi bort. Det viste seg at de hadde gullgjenstander verdt 48 000 kroner. Da ble det store smil og jubel i butikken, sier Thomas og fortsetter. 

- Nylig kom et ektepar fra Tønsberg innom. De hadde tenkt i lenger tid på å få ryddet i sakene sine og kanskje få solgt noe av det. Når de endelig fikk gjort det, tok de turen til Drammen en lørdag og fikk 24 000 kr for det de hadde av gull og sølv. Selv trodde de det var snakk om 6000 - 7000 kroner. Så de ble godt fornøyd,  sier Fehn.  

Hos Aladdin Gull, Sølv og Mynter kan du ta med smykker, gull, sølvtøy, postkort, mynter, pokaler, medaljer, sedler og mindre samlergjenstander. Du er ikke forpliktet til å selge noe og en verdivurdering er gratis. 

Hvilken farge gullet har spiller ingen rolle. Det er karaten som avgjør prisen. Karaten er som regel stemplet på produktet. Har ikke smykket stempel, kan det likevel være ekte gull. Botilsrud og Fehn tester da gullet i butikken for å avgjøre karaten. 

En av kundene som svinger innom denne dagen er nysgjerrig på verdien av noen gullsmykker. Fehn undersøker og veier. Litt over 20 000 kroner finner veien til eierens konto, som slår til på tilbudet. 

- Gull er etterspurt nå og her er det penger å tjene, understreker Fehn. 

Trygg handel hos Aladdin

I disse dager er de opptatt av smittevernregler og tillater kun et visst antall innom butikken av gangen, samt at de desinfiserer alle overflater hyppig. 

- Sikkerheten kommer alltid først. Om folk ønsker å kontakte oss på telefon og bruke posten til å sende inn ting, så er de hjertelig velkommen til det også, sier Fehn. 

Både Fehn og Botilsrud kjenner samlermarkedet godt og har vært en del av bransjen i mange år. De ønsker likevel å påpeke at dette ikke er en samlerbutikk, men en butikk for alle. 

Rolf Botilsrud er kjempefornøyd med lokalene i Globusgården, som er tett på Strømsø torg og synlig for alle som passerer. Her er det mange som kikker innom i løpet av en dag.

- Mange sier de har savnet en slik butikk. Det er så hyggelig å høre. Folk graver frem gamle mynter, smykker, sølvtøy, krigsmedaljer og frimerkesamlinger. Her har folk solgt for store summer siden oppstarten. Det er også veldig gode sølvpriser nå. Likevel vet jeg at mye sølv blir kastet eller gitt bort, sier Fehn. Men stadig flere skjønner at de er bedre tjent med å selge.

Det plinger i døren igjen og en dame legger flere brosjer på disken. 

- Får jeg noe for dette da? sier hun med et smil. 

-Det skal vi finne ut ganske kjapt, sier Fehn og smiler tilbake. 

Sjekk nettsidene til Aladdin Gull, Sølv og Mynter for info

Del artikkelen på Facebook