Ivan Ave - Live set m/ band på Stasjonen

Lørdag 8. desember kl.22:00-23:55
Stasjonen
Tollbodgaten 22, Tønsberg, NorgeÅpne kart
kart

Eivind Øygåden aka IVAN AVE er landets beste engelskspråklige MC og er begavet med en evne til å lage sterke låter med sin gudebenådede flow. Ledet av samplet visdom fra både kokker og malere, filosoferer Ivan Ave om livet over grønt-duftende beats signert anerkjente produsentvenner som Mndsgn, Dâm-Funk, Kaytranada, Fredfades og Yogisoul.

Utropt som Norges beste engelskspråklige rapper, signerte Ivan Ave i 2014 med det Berlin-baserte ”Jakarta Records”. Der ga han ut sin kritikerroste debut "Low Jams EP" produsert av Stones Throw produsent Mndsgn. Siden den gang har Ivan lagt sin signatursound på en rekke utgitte prosjekter. Han har også tatt musikken sin til klubber og festivaler i hele verden, enten alene med sin SP-555 eller full jazzkvartett. Siden har han fylt konsertsaler og festivalscener med et knippe eminente musikere, uovertruffen sjarm og dansbare beats.

Vi gleder oss enormt til han skal fyre opp Plattform 2 på Stasjonen lørdag 08.Desember med et fest-sett som vil sende hele Vestfold ut i tidlig juleferie. Ikke gå glipp av denne!


"Soul-bror nummer én" - 5/6 - Dagbladet

"Nydelig hiphop med en nittitallistisk inspirasjon fra soul, 70-tallsjazzfunk og annen tangenttung musikk. Ivan Ave rapper og synger om hverandre, i trygg amerikansk flow" - DN 

• "The Norwegian rapper's storytelling chops have finally matured to match his showmanship" - Consequence of Sound