(istockphoto.com)

Hva skjer hvis du vinner 531 millioner kroner?

Bli med i jakten på storpotten.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Fredag 15.mars, er det en gigantisk pott i Eurojackpot. Blir du alenevinner av den store potten kan du innkassere 531 millioner kroner.

Skulle du være så heldig sent fredag kveld vil du få en telefon fra Norsk Tipping på Hamar som informerer deg om det særdeles glade budskapet. Vinner du så mye får du økonomisk veiledning av en nøytral tredjepart uten kostnad, selv om du muligens føler du hadde hatt råd til det med en slik sum på kontoen.

- Vi ønsker at vinnerne skal få den bistanden de trenger for å ta gode valg for pengepremien sin. Vi tilbyr derfor en basisveiledning på vår regning. Det er viktig for selskapet at denne veiledningen skjer gjennom en nøytral tredjepart, og at vi holder oss på en armlengdes avstand, sier Ingrid Roterud Mathisen, vinneransvarlig i Norsk Tipping.

Spill Eurojackpot her!

Andrepremie på 40 millioner kroner

Andrepremiepotten er på friske 40 millioner kroner.

I tillegg trekkes det ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner pluss 100.000 kroner i reisegavekort. Denne vinneren trekkes tilfeldig ut blant alle leverte rekker. Det er mange muligheter til å bli millionær med Eurojackpot.

Husk å spille før klokken 19.00 for å være med i trekningen!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjanse for andrepremien er i snitt 1:6 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør