Foto: Norsk Tipping

I dag kan du bli 167 millioner rikere

Hvis du prikker inn alle de rette Eurojackpot-tallene, kan du bli mangemillionær.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Tenk å plutselig vinne ca. 167 millioner kroner! I dag kan det skje.

Hvis du er den eneste som klarer å gjette hvilke fem hovedtall og hvilke to stjernetall som blir trukket ut i Eurojackpot, sikrer du deg hele førstepremiepotten i spillet!

Spill før kl. 19 i kveld, for å være med i trekningen!

17 millioner i andrepremien

Det er ikke bare førstepremiepotten i Eurojackpot som kan gjøre deg til millionær i kveld. Hvis du prikker inn 5+1 rette tall, kan du vinne andrepremien i lotterispillet på ca. 17 millioner kroner.

- Jeg blir helt skjelven, jeg! Hællandussen! Nå må jeg gå meg en tur i huset her. Oi, oi, oi, sa en sjokkert, men svært glad mann fra Akershus som vant over 15 millioner kroner da han sikret seg andrepremien i Eurojackpot forrige uke.

Spill Eurojackpot du også

Garantert norsk millionær

Det kan være vanskelig å prikke inn de riktige tallene i Eurojackpot, men også denne uken gir vi deg en ekstra millionsjanse.

Hver fredag er nemlig en norsk spiller garantert å bli Eurojackpot-millionær!

Norsk Tipping trekker ut en tilfeldig nordmann som har spilt Eurojackpot, som vinner den nasjonale premien på 1 million, samt et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

Spill Eurojackpot her

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjanse for andrepremien er i snitt 1:6 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør