(Norsk Tipping)

Joker-millionær: - Nå flyr jeg bare rundt

Monica Torgersen Melum (45) fra Spydeberg lettet nesten fra golvet da hun gikk helt til topps i Joker.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble virkelig en spesiell lørdagskveld for 45-årige Monica Torgersen Melum fra Spydeberg. Midt i pizzabakingen fikk hun en telefon hun lenge hadde drømt om.

- Tuller du med meg? utbryter hun når Norsk Tipping forteller at hun er kveldens Joker-kandidat, og har muligheten til å stikke av med over 2 millioner kroner.

Monica valgte å være med på sendingen selv for å ta opp/ned-valgene. Kvinner gikk helt til topps og kunne slippe jubelen løs sammen med familien. Hun vant nemlig hele 2.076.000 kroner.

- Nå flyr jeg bare rundt, jeg har ikke landet helt, sier den glade og lattermilde vinneren.

Det hele ble litt uvirkelig for kvinnen fra Spydeberg. Hun trodde ikke dette skulle skje henne noengang.

- Jeg måtte gå tilbake og sjekke nummeret dere ringer fra etter sendingen, for det føltes for godt til å være sant. Det er helt fantastisk, sier kvinnen.

På onsdag er premiepotten i Joker på ca. 1,2 millioner kroner.

Her kan du spille Joker!

Oslo-mann våknet som millionær

Fredag 8. februar våknet en Oslo-mann i 40-årene til beskjeden om at han er blitt Eurojackpot-millionær. Mannen hadde tatt seg en liten blund på fredagskvelden, og da han våknet hadde han flere ubesvarte anrop fra Norsk Tipping. På femte forsøk tok mannen telefonen, og fikk beskjeden om at han hadde vunnet 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner.

- Beklager, jeg er mildt sagt litt i ørska. Men dette er jo kjempekult!

Mannen sier at han gleder seg til å ta med familien sin på ferie, men at han vil gi mye av pengepremien til noen som virkelig trenger det.

Neste fredag kan du vinne ca.97 millioner kroner i Eurojackpot.

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør