Mohamed Salah og Roberto Firmino startet begge på benken i mandagens FA-cup kamp borte mot Wolverhampton. Lørdag er de garantert tilbake i startoppstillingen i møtet mot Brighton.
Mohamed Salah og Roberto Firmino startet begge på benken i mandagens FA-cup kamp borte mot Wolverhampton. Lørdag er de garantert tilbake i startoppstillingen i møtet mot Brighton. Foto: Anthony Devlin (Pa Photos)

Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng

Brighton er vanskelig å bryte ned på hjemmebane, så Liverpool får ingen walkover i lørdagens bortekamp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Chelsea må ta seg sammen
Oddssingel PL: Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng
Oddssingel PL: Arsenal må være tålmodige
Oddsdobbel PL: Hjemmedobbel til snaue fire i odds
Oddssingel håndball-VM:
Norge sørger for nytt scoringsshow
Oddssingel Championship
: Managerløse Forest går på en smell
V75 Jarlsberg:
Kaldblodsdronninga vinner igjen
V65 Skive:
Dansk V65-kveld med Flemming Jensen
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

De engelske kampene dominerer lørdagens langoddsprogram. Premier League er tilbake, og Liverpool, Arsenal og Chelsea er blant lagene som er i aksjon, i tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. Det spilles også flere kamper i La Liga og det er også kamper i Ligue 1 i Frankrike. Det er også fullt kjør i håndball-VM, hvor Norge møter Saudi-Arabia. I tillegg er det masse verdenscup vintersport på menyen.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Brighton - Liverpool pause/fulltid dobbel - 3,50 (spillestopp kl 15.55)

29. desember lanserte vi Brighton som et spill hjemme mot Everton til flotte 3,00 i odds og den påfølgende onsdagen lanserte vi laget borte mot West Ham. Brighton ledet den kampen 2-0, men måtte nøye seg med 2-2. Tredje sist ble det 1-1 hjemme mot Arsenal. Står med totalt 26 poeng og har ti poeng ned til Southampton under streken. Solide 5-3-2 på ti spilte hjemmekamper. Forsvarsspilleren Bernardo pådro seg en smell mot West Ham og rekker ikke lørdagens kamp. Alireza Jahanbakhsh, Jose Izquierdo og Mat Ryan er alle fortsatt ute.

Liverpool røk på sesongens første serietap forrige torsdag da det ble 1-2 borte mot Manchester United. Jürgen Klopp valgte å gjøre ni endringer til startoppstillingen til FA-cup kampen borte mot Wolverhampton og røk 1-2. Det var en slags ventet exit for Liverpool som helt klart prioriterer ligaen og Champions League fremover. Det skiller fire poeng ned til Manchester City på 2. plass. Solide 8-2-1 på bortebane. Både Dejan Lovren og Joe Gomez er ute, det kan bety at Fabinho blir stoppermakker til Virgil van Dijk. Joel Matip og Jordan Henderson betegnes begge som usikre.

Liverpool er naturligvis store favoritter til å komme tilbake på vinnersporet lørdag, men bortekamper mot Brighton er ingen walkover. 1,30 på Liverpool-seier er kjipe greier. Vi hever risikoen betydelig og satser på at det står uavgjort til pause, men at Liverpool avgjøri 2. omgang. Det scenariotes betales med pene 3,50 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør