Spanjolen Aitor Karanka sa overraskende opp jobben som Nottingham Forest-manager fredag.
Spanjolen Aitor Karanka sa overraskende opp jobben som Nottingham Forest-manager fredag. Foto: Joe Giddens (Pa Photos)

Managerløse Nottingham Forest går på en smell

Aitor Karanka sa opp jobben som Forest-manager fredag. Det må svakt plasserte Reading kunne utnytte.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Chelsea må ta seg sammen
Oddssingel PL: Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng
Oddssingel PL: Arsenal må være tålmodige
Oddsdobbel PL: Hjemmedobbel til snaue fire i odds
Oddssingel håndball-VM:
Norge sørger for nytt scoringsshow
V75 Jarlsberg: Kaldblodsdronninga vinner igjen
V65 Skive:
Dansk V65-kveld med Flemming Jensen
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

De engelske kampene dominerer lørdagens langoddsprogram. Premier League er tilbake, og Liverpool, Arsenal og Chelsea er blant lagene som er i aksjon, i tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. Det spilles også flere kamper i La Liga og det er også kamper i Ligue 1 i Frankrike. Det er også fullt kjør i håndball-VM, hvor Norge møter Saudi-Arabia. I tillegg er det masse verdenscup vintersport på menyen.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Reading - Nottingham Forest H 3,20 (spillestopp kl 15.55)

Nestjumbo Reading er uten seier på sine ni siste seriekamper (0-4-5). Står med 20 poeng før helgens serierunde og har fem poeng opp til Rotherham på sikker plass. Kun to scorede mål på de seks siste seriekampene forteller om offensive mangler. Svake 3-2-8 på 13 spilte hjemmekamper. Lewis Baker (Chelsea) og Ovie Ejaria (Liverpool) er begge hentet på lån og kan få sine debuter for Reading lørdag. Både Tyler Blackett og Leandro Bacuna er tilbake etter karantener.

Nottingham Forest ligger på 7. plass og er altså på plassen bak playoffplassene. Hele 12 av 26 ligakamper har endt uavgjort og laget har like få tap som serieleder Leeds (fem), men er likevel tolv poeng bak. Slo nettopp serieleder Leeds i den siste seriekampen (4-2 hjemme). Spesielle 3-8-2 på bortebane. Aitor Karanka forlot overraskende Nottingham Forest som manager fredag og Simon Ireland vil lede laget her. Michael Dawson er fortsatt ute med skade.

Tre strake hjemmeseire i de tre siste tilsvarende og det er ikke godt å si hvordan Forest-spillerne reagerer på at populære Aitor Karanka sa opp som manager fredag. Reading har i tillegg hentet spennende spillere på lån og det har altså vunnet de tre siste tilsvarende. Sett i det lys, er 3,20 på hjemmeseier er meget spennende spill lørdag.

Klikk her for å levere dette spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør