(Vestviken 24)

Nåværende fylkesdirektør i Vestfold, Steinar Hansen (49), blir regiondirektør for en nye regionen som omfatter Akershus og Østfold. Regionen får navnet NAV Øst-Viken.

Terje Tønnesen vil først lede prosessen med å etablere den nye regionen NAV Telemark og Vestfold, før han tiltrer regiondirektør-rollen når etableringen er fullført. Samtidig vil han fortsette i sin nåværende jobb som fylkesdirektør i NAV Telemark.

Terje Tønnessen er utdannet adjunkt og har vært fylkesdirektør i NAV Telemark siden etableringen i 2006. Han fungerte også som fylkesdirektør i NAV Vestfold i perioden 2014-2016.

LES OGSÅ: Foreslår at Nav-kontoret for Vestfold flyttes til Skien

– En tydelig samfunnsaktør

– Terje er en av de mest erfarne fylkesdirektørene i NAV og en veldig tydelig samfunnsaktør. Han har også god kjennskap til den nye regionen siden han i 16 måneder hadde ansvaret som fylkesdirektør for både Vestfold og Telemark, sier arbeids- og tjenestedirektør Kjell Hugvik i Arbeids- og velferdsdirektoratet.

Nåværende fylkesdirektør i NAV Vestfold, Steinar Hansen, blir fra mars prosjektleder for den nye NAV-regionen Øst-Viken. Når regionen er etablert, går han over i rollen som regiondirektør.

Hansen har tidligere ledet NAV Drammen og NAV Stokke. Han har vært fylkesdirektør i NAV Vestfold siden september 2016. Han har en cand.mag. i samfunnsfag fra Universitet i Oslo og har også en master i ledelse fra BI.

LES OGSÅ: De største hotellene samarbeider med Nav: – Vilje kompenserer for utdanning

(saken fortsetter under bildet)

 

– En krevende prosess

– NAV Øst-Viken vil bli NAVs største region i folketall og det vil bli krevende prosess å få deler av Akershus og Østfold til å bli en ny region i NAV, sier Kjell Hugvik.

Hanne Knudsen Sedberg vil fungere som fylkesdirektør i NAV Vestfold fra mars 2018 og til Tønnesen er på plass.

Hun er i dag assisterende fylkesdirektør i Vestfold og fungerte i 2016 som fylkesdirektør i Vestfold.

LES OGSÅ: NAV sa opp omstillingsavtalen med Fønix: – Vi har ikke fått det til i Horten