Solide inntekter for lederne av Vestfolds største bedrifter

PÅ INNTEKTSTOPPEN: Blant lederne av de 20 største selskapene i Vestfold er det Morten Fon som ligger på inntektstoppen med 6,9 millioner kroner. Så leder han da også Vestfolds desidert største selskap, Jotun AS.

PÅ INNTEKTSTOPPEN: Blant lederne av de 20 største selskapene i Vestfold er det Morten Fon som ligger på inntektstoppen med 6,9 millioner kroner. Så leder han da også Vestfolds desidert største selskap, Jotun AS. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ikke uventet har lederne for 20 største bedriftene i Vestfold jevnt over høye skattbare inntekter. På inntektstoppen ligger Morten Fon, konsernsjef i Jotun – Vestfolds desidert største bedrift – med 6,9 millioner kroner.

DEL

(Vestviken 24) Helt nederst på listen ligger Michael Stang Treschow med null i inntekt. Eieren av Treschow-Fritzøe i Larvik har derimot den største personlige formuen i fylket, 765 millioner kroner.

På annenplass på inntektslisten ligger Thomas Beck, som leder Beck Holding AS i Sandefjord, med 6,2 millioner kroner i inntekt.

NULL I INNTEKT: Men Michael Stang Treschow har solid personlig formue, 765 millioner kroner.

NULL I INNTEKT: Men Michael Stang Treschow har solid personlig formue, 765 millioner kroner. Foto:

Derfra er det to og en halv million ned til nummer tre på listen, Egil Haugsdal, som leder Kongsberg Maritime i Horten, og selskapets mindre avdeling i Sandefjord. Haugsdal har en inntekt på 3,8 millioner kroner.

Komplett er Vestfold nest største selskap, men selskapets konsernsjef, Lars Olav Olaussen, ligger på fjerdeplass blant topplederne med 3,4 millioner i inntekt.

Sjefen for GE Vingmed Ultrasound i Horten, Dagfinn Sætre, ligger rett bak Olaussen, mens Rune Fjeldstad, som er toppsjef i Sparebank 1 BV, nesten bikker tre millioner med sin inntekt.

Utover Michael Stang Treschow, er det bare Reinert Horneland i Fatland Salg AS i Sandefjord, som ikke har millioninntekt blant lederne av de 20 største selskapene, på skattelistene for 2017. Horneland er oppført med drøyt 700.000 i skattbar inntekt.

Nr. Navn Født Sorter: Inntekt Skatt Formue
Nr. Navn Født Sorter: Inntekt Skatt Formue

Artikkeltags