(Vestviken 24)

Lundkvist, gjennom selskapet Middelborg, har med seg Morten Klein og Ketil Skorstad som store investorer, og de omtales som en supertrio som skal på børs med selskapet sitt. Det var Finansavisen som først meldte dette.

LES OGSÅ: Har eiendomsmasse til en milliard: Hovedfokus på å gi bydeler nytt liv

Lundkvist er også stor eier i eiendomsfirmaet Folksom i Tønsberg, som har en samlet eiendomsportefølje verdt ca. en milliard kroner.

Priset til 110 millioner

RiveriGaming er navnet på investeringsselskapet innen spillindustrien. Selskapet ble stiftet i november i fjor, og skal allerede være priset til 110 millioner kroner. Hvor mye de nevnte investorene har gått inn med av kapital i selskapet, vil de imidlertid ikke ut med. Men de skal ha stilt med betydelige ressurser, står det.

I Finansavisen opplyses det at Skorstad og Lundkvist har gjort det ekstremt godt i aksjemarkedet de senere årene, og det er disse to karenes interesse for bransjen som skal ha startet det hele. Duoen tok kontakt med Morten Klein som skal ha gjort seg rik på en svensk spillsuksess med navnet Cherry.

LES OGSÅ: Investerer stort i mobile businessløsninger

Kjøper opp

Planen skal være at det nye spilleselskapet skal tiltrekke seg de skarpeste hodene innenfor gaming. Selskapet har allerede kjøpt opp et par selskaper for til sammen seks millioner euro, men planen er å vokse videre. Teknologiselskaper og spilloperatører nevnes som oppkjøpskandidater.

I første omgang er satsingen rettet mot de nordiske landene, samt Storbritannia og Tyskland. På lengre sikt skal flere, store internasjonale markeder være aktuelle for selskapet, opplyser Finansavisen.

Håper på økt interesse

Håpet er nå at en notering på børs vil tiltrekke seg investorer og mulige oppkjøpskandidater. Lundkvist og de to andre hovedinvestorene eier ifølge Finansavisen over 25 prosent hver av selskapet.