Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Ingen grunn til å kimse av Brighton

Oddssingel Premier League: Pogba sprudler under Solskjær

Oddssingel Premier League: United går i strupen på Newcastle

Oddssingel Premier League: Wolverhampton må takle favorittpresset

Midtukekupongen: Midtukekupong med Manchester City - Liverpool

Onsdagens langoddsprogram byr på seks kamper fra Premier League, der Newcastle mot Manchester United naturligvis er den mest interessante med norske øyne. Ellers er det lite som skjer på fotballfronten, men det er midtukerunde i portugisisk toppseire og det spiller to kamper der onsdag. Natt til torsdag er det seks kamper i NHL.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Wolverhampton - Crystal Palace pause/fulltid dobbel U/H - 4,50 (spillestopp kl 20.40)

Nyopprykkede Wolverhampton fortsetter å plage topplagene. Spilte 1-1 både hjemme mot Wolverhampton og borte mot både Arsenal og Manchester United og lørdag snudde Wolves 0-1 til 3-1 seier borte mot meget formsterke Tottenham. Det sendte laget helt opp på 7. plass på tabellen med 29 poeng etter rekken 8-5-7 på de 20 første seriekampene. Ustabile 4-2-4 hjemme på Molieux. Diogo Jota og Adama Traore er usikre for hjemmelaget, det er samtidig de eneste spillerne som eventuelt er ute.

Søndag lanserte vi et frekt tips på Palace hjemme mot Chelsea, men det endte med 0-1 tap. Roy Hodgsons mannskap har kun notert seg 17 scoringer på de 20 første seriekampene, det er nest færrest i Premier League. Står med 19 poeng og har fire poeng ned til Burnley under streken. Moderate 3-1-9 på ti spilte bortekamper. Christian Benteke er langtidsskade, han er samtidig Palaces eneste fravær.

Wolverhampton er ikke laget som øser inn mål og det samme gjelder for Crystal Palace. I to av sine fire seierskamper hjemme, har det stått uavgjort til pause for Wolverhampton. Palace har seks bortetap og i to av disse har det stått uavgjort til pause. 1,90 på ren hjemmeseier er i snaueste laget for et singelspill. Vi hever risikoen litt og spiller pause/fulltid dobbel U/H. Et slikt scenario betales med flotte 4,50 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet