Inviterer til fest for fylkets lærlinger

LAGT MERKE TIL: Det har skapt begeistring og interesse for Tønsberg-arrangementet "JÅNG", som skal være en sosial arena for lærlinger.

LAGT MERKE TIL: Det har skapt begeistring og interesse for Tønsberg-arrangementet "JÅNG", som skal være en sosial arena for lærlinger. Foto:

«JÅNG» er festivalen som skal skape stolthet og interesse rundt yrkesfag.

DEL

– Vi har fått i oppdrag av Vestfold fylkeskommune å lage et arrangement som skal skape stolthet og interesse rundt yrkesfag, forteller Camilla Mobakk i Tønsberg Sentrum, som er arrangør sammen med Pulserende Kystperle.

Til inspirasjon

Arrangementet som har fått navnet «JÅNG» er gratis, og skal lage en sosial arena der lærlinger i Vestfold kan møte andre som er i samme utdanningssituasjon.

– Det er cirka 2000 lærlinger i Vestfold, og vi håper festivalen vil være til inspirasjon, og kanskje blir det lagt merke til av de unge som vurderer å ta yrkesfaglig utdannelse.

Mange hundre påmeldinger har allerede strømmet inn til arrangementet, som skal avholdes på Støperiet i Tønsberg 25. april.

– Det ser ut til at dette er et arrangement som treffer målgruppa. Det at vi har fokus på lærlinger, og lager en sosial arena for dem som har valgt yrkesfag har allerede vekket oppmerksomhet, sier Mobakk.

LES OGSÅ: Til fredag skal Oskar i ny duell: — Jeg forventer det verste men håper på det beste

(Saken fortsetter under bildet)

TIL INSPIRASJON: Camilla Mobakk i Tønsberg Sentrum og Pulserende Kystperle arrangerer 25. april festen "JÅNG" for fylkets lærlinger.

TIL INSPIRASJON: Camilla Mobakk i Tønsberg Sentrum og Pulserende Kystperle arrangerer 25. april festen "JÅNG" for fylkets lærlinger. Foto:

Konsert

Blant aktivitetene som skjer på festivalen er DJ-kurs, tegneserie-workshop, matkurs, hårstyling og yoga.

– Og takket være godt samarbeid med «Den kulturelle skolesekken» har vi kunnet slå på stortromma og inviterer til en skikkelig konsert med OnkelP.

I tillegg til dette kommer det også en minister på besøk til festivalen.

– Det har virkelig skapt begeistring og interesse for dette Tønsberg-arrangementet, så vi er så heldige å få besøk av Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

LES OGSÅ: Denne legendariske popgruppa kommer til Tønsberg

Artikkeltags